ST. HEDWIG 16 oct

St Hedwig no pretende ser comedia, ni tan siquiera drama… Lo dejaremos en ese punto intermedio que enlaza ambas tendencias elevándola a la nada desdeñable categoría de “Comedie Amère” que tantas alegrías dio a quienes entendemos la vida como ese agridulce experimento en el que sumergirse, de cuando en cuando,para encontrar algún sentido… por efímero que este sea… y aunque la búsqueda implique perderse o desgarrar el alma.
St Hedwig no habla tampoco de desahucios, desalojos o de vidas truncadas por la crisis… Se centra más bien en la importancia de pertenecer a un lugar y de cómo la perdida de ese pilar esencial, desmonta cualquier posibilidad de redención y despierta a la bestia interna que todos ocultamos secretamente, esa misma bestia que está dispuesta a todo por defender lo que es suyo por definición… al precio que sea.

KONOHA

Konoha és el nom d’un poble… Un poble on la tristor ho ha envaït tot. Quan la jove Gia Chan va desaparéixer aquell matí, tot el regne va romandre sense paraules… Especialment la seua germana, Anko. Però hui és dia de canvi: Anko està a punt de començar un viatge a la recerca de la seua germana i també de si mateixa. Els perills i misteris del camí conduiran la nostra jove cap al castell, on la Dragona Púrpura té atrapada a Gia… Però en aquest viatge Anko apren-drà a véncer les seues pors i coneixerà personatges màgics i plens de llum, en un món on la foscor comença a construir el seu imperi.

KONOHA:

Escrita i dirigida per Ismaël Bereje

Protagonitzada per:

Mª Jesus Suarez

Paula Peña

Carlos Carvajal

Margarida Mateos

Musica original de Rod&Berg y Daniel Rodenas

FAULES DEL CAMP DE MORVEDRE

Camí de Nora presenta la producció “Faules valencianes” Faules del Camp de Morvedre és el primer recull de faules que fa el Grup d’Estudi del Medi Murbíter a partir de la recerca oral als pobles de Canet, Petrés, Sagunt, Torres Torres, Segart i les Valls. Este grup està format per mestres i gent de la cultura del Camp de Morvedre. Sobre tot de Sagunt.     Una característica destacable en este recull de llegendes, seguint els passos d’Enric Valor, és asenyalar al mapa en quin poble ocurreix l’acció. Podrem així saber on viuen, caminen o fugen els protagonistes. Inclós ens dona informació de per què tenen el nom que tenen les muntanyes, els barrancs o les coves.    La proposta escènica planteja una unió entre el passat i el present, conduit per “Sandra la Massera”. Sandra té un masset de serra on viu amb els seus animalets. Viu del camp i de fer formatges. Té gallines i un gall, un pou on es colen gripaus i granotes i dos ànecs. També té gos i tres gats. Gats que intenten agafar a uns ratolins més vius i ràpids que el vent i un esquirol que sempre està menjant els pinyols. Sandra és Rondallaire. Quan acava amb tota la feina del mas, aprofita per a preparar-se les llegendes, faules i rondalles que ha anant arreplegant als pobles i que parlen de com vivien els seus abantpassats. Històries que, més prompte o més tard, contarà als xiquets i xiquetes, per à que no obliden les arrels que són el nostre gran tresor.     Ha arribat el moment de rebre a Sandra al teu cole… Ella portarà les seues històries, cançons, titelles, una xicoteta escenografia i un mapa que representa la nostra comarca. Tot per a que viatges amb ella, per poder comprendre i conéixer millor la nostra historia, el nostre folclore i uns personatges d’alló més bonics.

Reserva tu entrada en la
Calle Bravo 6 de Sagunto 96 266 32 19