Cursos i tallers adultes

Entrenament actoral

Espai per a investigar i desenvolupar les eines de l’ofici de l’actor i l’actriu. El nostre cos i la nostra veu en constant canvi i formació. Per a professionals que vulguen continuar la recerca dels seus instruments i per a les persones que s’acosten per primera vegada al món de la interpretació amb mirada curiosa i amb la necessitat de conèixer-se.

Expressió corporal

Des de la consciència corporal que aporta la tècnica Alexander i la recerca del moviment lliure l’alumnat experimentarà el seu moviment original inhibint les tensions quotidianes arribant a gaudir de la creació individual i grupal.

Interpretació

L’escolta, la reacció, el moviment, la veu, la consciència corporal, l’espai escènic, objectius i conflictes dramàtics són elements d’un treball actoral contínuo. Ens proposem explorar-los i crear un muntatge propi.

Tècnica vocal

Durant aquest curs treballarem en primer lloc, la consciència, la desinhibició corporal per a permetre que fluïsca la veu. Conèixer la força, el poder que podem transmetre amb la nostra veu, saber dominar-la implica un coneixement profund de nosaltres mateixes i una seguretat en la relació amb els altres.

Pilates

Grups reduïts i una atenció més personalitzada ens ajudarà a prendre consciència del nostre esquema corporal a través de la tècnica Pilates. No és la gimnàstica de moda és un mètode continu i disciplinat que millora la nostra condició física.

Tai Xi Xhuan Xi Kung

Meditació en moviment, la respiració, l’escolta interna i el cultiu de l’energia personal. Millora la higiene postural, la condició bio-mecànica, la qualitat òssia i articular. Recupera i millora la mobilitat.

Taller creativo de voz con Sónnica Yepes

Esta gran professional de la veu ens proposa descobrir l’instrument “veu”; despertar tant les seues múltiples qualitats tècniques com també les d’expressió personal-musical.
per tal de desenvolupar una “emocionalitat conscient” per a millorar la interpretació i la imaginació musical del cantant.

Taller La metáfora del movimiento con Zero en conducta

Un parell de vegades a l’any tenim la gran oportunitat de descobrir l’infinit potencial que ens ofereix el treball corporal i expressiu que esta companyia ve desenvolupant des de diferents disciplines relacionades amb el moviment. La seua recerca se centra en la unió del Mimo corporal, la dansa, les titelles i el teatre físic en general. Al capdavant del projecte Putxa i Julieta Gascón.

Entrearts, experiencia pedagògica a l’estiu